kapper hilversum noord
In styLe kappers.
Wij geven persoonlijke aandacht aan onze klanten en leggen hen graag in de watten. Dit doen we onder andere door ons speciaal te richten op het type haar dat u heeft en door te luisteren naar uw wensen en voorkeuren.
persoonlijke lening
Kapper Hilversum Contact myHair.nl.
Terug naar de vorige pagina. myHair.salon, uw kapper in Hilversum. Hieronder vindt u de openingstijden.: Dinsdag 09.00 18.00. Woensdag 09.00 18.00. Donderdag 09.00 20.00. Vrijdag 09.00 18.00. Zaterdag 09.00 16.00. Onze haarsalon bereikt u via.: 1211 CL Hilversum. 035 2400 149. myHair.salon bevindt zich in het winkelgebied Gooische Brink in Hilversum. De Gooische Brink is goed bereikbaar met de auto of het OV. Als eindbestemming kiest u het adres: Brinkweg 1, 1211 RP te Hilversum. U kunt uw auto parkeren in de overdekte parkeergarage Gooische Brink. Deze garage bevindt zich direct naast het winkelcentrum. De parkeergarage is 24/7 open. Verlaat de parkeergarage aan de kant van de BBC, de myHair.salon bevindt zich aan de linkerkant van van het overdekte winkelgedeelte tussen LUNO en De Bunker. A1 richting Amsterdam. Afslag Hilversum Noord / Laren.
safety
Vrouwen knippen in Hilversum, Noord-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Elk teamlid heeft zijn eigen stijl, je gaat hier dan ook niet naar de kapper maar kiest specifiek voor het teamlid dat bij je past. Ze zijn sterk in zowel de klassieke, als de modernere kapsels. Met de coupe soleil als absolute specialiteit onder de verfbehandelingen. Er wordt gewerkt met producten van Kevin Murphy en Olaplex. Tot 25 jaar wassen, knippen en föhnen. Vrouwen wassen en föhnen. Wassen knippen föhnen junior stylist. Toon alle behandelingen van deze salon. 4.7 211 reviews. Bij Barbershop Hilversum komen de old school barbershop en de gentlemen look and feel samen. De barbier kent een lange geschiedenis en is een veelzijdig oud beroep voor de uiterlijke verzorging van de man. Je kunt kiezen uit uitgebreide behandelingen voor knippen, scheren en baard trimmen. Je vindt Barbershop Hilversum in het monumentale kleine pand van Dudok, voormalige politiepost van Hilversum aan het Den Uylplein in Hilversum Noord.
SEO
Bijzonder Haar Kapper in Hilversum, Noord-Holland Treatwell.
Kapper Nagels Gezicht Massage Ontharen Lichaam Spa Sauna Giftcard. Föhnen en stylen. Zoek salon in de buurt. Top Rated haar salons. Acryl en gelnagels. Ontdek last minute manicure! Zoek nagelstudio bij jouw in de buurt. Wimpers en wenkbrauwen verven. Last minute facial? Shapen verven met korting. Rug, schouder en nekmassage. Deep tissue massage. Ontdek de beste massage salons. Boek een duo massage. Last minute een wax nodig? Ontdek de beste gezicht threading. Last minute spray tan? Ontdek onze lichaamsbehandelingen. Over Reviews Boek nu. Huygensstraat 42 B, 1222TK Hilversum.
slotenmaker roeselare
Home Kapsalon Pascalle.
Voor u staat een behandeling dus ook garant voor een moment van heerlijke rust. Maak een keuze. Kies uw arrangement.: Lees meer over de laatste trends.: Haartrend Voorjaar 2017. Haartrend Najaar 2017. Kapsalon Pascalle Hilversum Disclaimer Privacy Copyright Sitemap Contact MENU.
Kapper of Kapsalon zoeken in Hilversum Kappers.nl.
Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt. De vermelde kappers kunnen uw haren wassen, knippen, föhnen en kleuren, maar ook helpen met extensions, balyage, invlechten, opsteken, weave, een keratinebehandeling, een permanent, een bruidkapsel, make-up visagie, epileren, schoonheidsbehandelingen, het trimmen van een baard en pruiken. U kunt de zoekresultaten filteren met behulp van de specialisatie filter en u vindt zoekresultaten in iedere wijk noord, oost, zuid, west en het centrum van Hilversum.

Contacteer ons

Op zoek naar kapper hilversum noord?