massage hilversum chinees
QoQo Massage Hilversum.
Klantenservice: 7 dagen per week van 0900: uur tot 2200: uur. Boek nu online. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage Clinics heeft ook cadeaubonnen. QOQO MASSAGE CLINICS. 2018 Copyright QoQo Massage.
simulatie lening
Massagesalon Fanhua Chinese Tuina massage in Hilversum.
Voor vaste klanten allerlei voordeeltjes zoals de stempelkaart. De parkeergelegenheid voor de deur is helaas beperkt, maximaal een uur, maar je kunt de auto eventueel kwijt in Silverpoint op 5 minuten loopafstand. Kaart Chinese en Thaise Massage Nederland. chinese massage hilversum.
sleutelmakerij
Chinese massage bij chinese massage salon FAN HUA.
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Fan Hua Massage. Chinese geneeskunde is een verzamelnaam voor een verscheidenheid aan traditionele medische gebruiken uit China, die gedurende duizenden jaren ontwikkeld zijn.En wordt beschouwd als onderdeel van de Oosterse geneeskunde. 1211 AR Hilversum.
vintage meubelen
Luzi Massage.
Massage in Utrecht. Luzi Massage is een klassieke Chinese massage salon gevestigd in het centrum van Utrecht aan de Oudegracht. Bij Luzi Massage kunt u terecht voor diverse soorten massages. De klassieke Chinese ontspanningsmassage is Shiatsu massage. Bij deze massage wordt veel gebruikt gemaakt van knijp en duwtechnieken met de vingers.
cheapest
Shen yuan acupunctuur, Chinese kruiden en massage Hilversum Shen Yuan Chinese Medical Center.
Bij ShenYuan Acupunctuur bent u aan het juiste adres. In onze praktijk in Hilversum kunt u terecht voor een ruim behandelaanbod.: Tui na massage. Cupping en Moxa therapie. Wilt u weten of u met uw gezondheidsklacht bij ons terecht kunt?
daikin
Acupunctuur, Chinese kruiden, massage China Clinic Hilversum helpt bij pijn, andere klachten, stoppen met roken, zwanger raken en meer.
Wij benutten die waardevolle ervaring uit het Verre Oosten om u hier in het Hollandse Westen te kunnen helpen. In het hart van Nederland, in Hilversum. U kunt langskomen op de Bussumerstraat 48, even bellen met 035 624 78 78 of mailen naar info@chinaclinic.nl voor een afspraak. Acupunctuur gaat niet van uw verplichte eigen risico af! Waarom China Clinic? Kort gezegd: omdat we u van uw probleem afhelpen. Of er in ieder geval voor zorgen dat de klachten afnemen. Met acupunctuur, kruiden, massage, moxa, cupping of dry needling. En de persoonlijke aandacht van een ervaren en vakkundige, Nederlandse of Chinese therapeut. Vanzelfsprekend in een hygiënische omgeving. Maar belangrijk lijkt ons ook dat we echt de tijd voor u nemen en na acupunctuur bijvoorbeeld vaak tien minuten gratis masseren. Dat u kunt afspreken op een tijd die ú goed uitkomt. Dat u ontvangen wordt met koffie of thee, in een prettige, rustgevende ruimte. Dat we in uw eigen taal met u communiceren. Of het nu Nederlands, Engels of Chinees is.
xiaoxiemassage: Home.
Shen Yuan Chinese Medical Center Massagesalon in Hilversum, Noord-Holland Treatwell.
Bij Shen Yuan Chinese Medical Center in Hilversum word je niet alleen met naalden behandeld. Naast acupunctuur worden er diverse andere therapieën zoals guasha, cupping, moxa, tuina, kruidentherapie en massage uit de traditionele Chinese geneeskunde toegepast. Ze helpen je hier van diverse klachten af.
Vind massage hilversum op Marktplaats.nl.
Nieuw in verpakking Ophalen of Verzenden. Verfijn je zoekopdracht. massage massage amsterdam hilversum massage utrecht massage massage massages utrecht ontspanningsmassage massage ontspanningsmassage thaise massage massage amersfoort. design douche paneel met zij massage sproeiers nieuw. X massage douche-paneel v.v. 10 Nozzles en regendouche v.v.
Chinese Massage in Hilversum.
Bij Phoenix Health Wellness aan de Stationstraat in Hilversum kunt u terecht voor diverse Chinese massages, maar ook voor cupping, pedicure en manicure. Chic to go Massage spa. Chic to go Massage spa bevindt zich nabij het centrum van Hilversum.

Contacteer ons

Op zoek naar massage hilversum chinees?