harsen hilversum
Goedkoop harsen in Hilversum: Kortingen tot 70% op harsen in Hilversum GROUPON.nl.
Grijp je kans, want in Hilversum was harsen nooit eerder zo goedkoop. br /h3Harsen in Hilversum met een kortingsbon van Groupon/h3br /Met een Groupon beauty kortingsbon laat je nu heel voordelig je gezicht, benen, bikinilijn of oksels in Hilversum harsen.
bikinilijn
Wax behandeling in Hilversum Smooth Smoothies Dé waxsalon in Huizen.
De mannen komen voor het ontharen van de rug of borst maar ook voor de neus en de oren. De waxsalon is gevestigd in Huizen maar veel van onze klanten komen uit o.a. Hilversum, Bussum en Blaricum. Dé waxsalon van t Gooi.
vernissen
Vrouwen borst, buik en rug harsen in Hilversum, Noord-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Harsen 4 elementen lichaam. 1 u 1 u 15 min. Toon alle behandelingen van deze salon. 4.7 28 reviews. Bij Stam Beauty voorheen Sonjas Beauty Center aan de Neuweg in Hilversum kun je terecht voor een breed scala aan beautybehandelingen.
Lening simulatie
Ontharen Lycon wax Cosmo beauty center Hilversum.
Een perfecte uitkomst in de zomer en op vakantie! Een harsbehandeling speciaal voor de gehele schaamstreek. Deze behandeling voeren wij alleen uit bij vrouwen! Harsen onderbenen of bovenbenen. Als je een aantal weken wilt genieten van onthaarde benen is harsen een perfecte uitkomst.
urenregistratie app
Wax Inn Ontharingssalon in Hilvertsweg, Hilversum Treatwell.
Zo blijft de haargroei langer uit en hoef je dus minder vaak dan normaal te ontharen. Zo lang mogelijk haarvrij, dat willen we toch allemaal! Ontharingssalons in de buurt. Perfect Appearance 01, km afstand. Beauty Lounge Hilversum 02, km afstand.
leuven belgium
Home.
Wij werken alleen met de beste materialen en op uiterst hygiënische wijze. Er wordt voor het waxen gewerkt met lycon dit merk staat wereldwijd bekend als de nr 1 onder de hars. Wax-Inn Hilversum is met name gespecialiseerd in de brazilian en boyzilian wax.
Brazilian wax Hilversum Schoonheidssalon Hilversum.
Daarnaast worden de haren dikker en stugger doordat de wortel van de haar de ruimte krijgt om te groeien. Kies je voor ontharen door middel van harsen, dan trekken we de hele haar eruit. Dit zorgt ervoor dat haren er langer over doen om terug te groeien. Een gladde huid zonder stoppels. Je hebt hier wel 5 tot 6 weken plezier van. Vaak wordt een Brazilian wax uitgevoerd met hars. Er zijn echter veel mensen die hier niet tegenkunnen. Bij Schoonheidssalon IN Hilversum voeren we daarom een Brazilian wax uit door middel van sugaring.
Benen harsen in Hilversum, Noord-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Vanaf nu hoef je geen slechte, onverzorgde nagels meer te hebben want het team helpt je graag met je nagelproblemen. Vrouwen harsen lichaam. 15 min 45 min. Toon alle behandelingen van deze salon. Zensi skin soul senses. 4.8 75 reviews. In de Bellstraat in Hilversum zit in een tuinhuis de beautysalon Zensi skin soul senses.

Contacteer ons

Meer resultaten voor harsen hilversum