jt bioscoop hilversum parkeren
Vue Hilversum.
Luxe leren stoel met verstelbare rugleuning en hoofdsteun. Parkeren Wij raden voor het parkeren Q-Park Markt aan. 1211 PA Hilversum. In de bioscoop is het mogelijk om een kortingskaart aan te schaffen. Met deze kaart parkeert u de eerste 180 minuten voor maar 500.
lening
Prettig Parkeren Vind de beste parkeerplek in de binnenstad!
Prettig Parkeren levert en exploiteert dienstverlening voor actuele parkeerinformatie. Het doel is parkeerinformatie voor iedereen toegankelijk en transparant te maken. Informatie Contact Parkeeradvies op uw site: maak uw eigen kaart Voor gemeenten Voorwaarden. 2018 Prettig Parkeren Voorwaarden. 2018 Prettig Parkeren info.
AdWords
HilversumsNieuws 22 januari 2015.
HILVERSUM De nieuwe JT bioscoop aan het Langgewenst draait als een tierelier. De deuren zijn open sinds 23 oktober en nog geen drie maanden later zijn er al meer dan 100.000 bezoekers binnen geweest. Zondag heette de Hilversumse cinema de jubileumbezoeker welkom met een bos bloemen.
Matrassen
JT Hilversum parkeren Parkeerplaatsen, Straatparkeren, Priveegarages.
kelderdichting
Vue Hilversum Hilversum.
1211 AL Hilversum. auto: Wij raden voor het parkeren Q-Park Markt aan. Trein: Stap uit op station Hilversum Centraal waarna u uitgang Centrum neemt. Vanaf het station loopt u naar rechts totdat u bij de stationsstraat aankomt. Eenmaal bij de stationsstraat aangekomen gaat u naar links. U volgt deze straat totdat u de mogelijkheid heeft om rechtsaf te slaan. U loopt nu recht op de bioscoop af.
Jt Hilversum parkeren Parkeerplaatsen, Straatparkeren, Priveegarages.
Parkeren Hilversum Bekijk al onze parkeergarages in stad.
Parkeer je auto eenvoudig in een van onze parkeergarages en wandel snel richting het centrum van Hilversum. Om je echt in de Nederlandse film wereld te dompelen bezoek je de JT Bioscoop of breng je de avond door in het filmtheater, wie weet komt jouw idool net vandaag inspiratie opdoen. Maar zoals we al zeiden, Hilversum is zoveel meer dan het Hollywood van Nederland. Ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken in het Goois Natuurreservaat of over de Hoorneboegse heide, of brengen een bezoek aan de Botanische tuin Dr. Costerus of natuurmonument Corversbos. Heb je kinderen bij? Laat ze dan lekker spelen in het klimbos Gooi Eemland; een rustige avond gegarandeerd. Met of zonder uitgeputte kroost loop je zo terug naar de parkeergarage, waar je vlot naar buiten rijdt en voor je het weet ben je weer thuis. Parkeren bij Q-Park in Hilversum.
Contact-en bioscoopinformatie Vue Alkmaar Bioscoopagenda.
Contact-en bioscoopinformatie Vue Alkmaar. JT Alkmaar is gelegen in het centrum van Alkmaar en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein stapt u uit op station Alkmaar en binnen 10 minuten lopen bent u bij de bioscoop. Ook met de bus is de bioscoop prima bereikbaar. U stapt uit bij halte Kanaalkade en vanaf daar loopt u in 5 minuten naar de bioscoop. Bus 6 vanuit Heerhugowaard richting Bergen en vanuit Bergen ook bus 6 richting Alkmaar, Bus 360 vanuit Heerhugowaard richting Alkmaar. 3D vertoning: JA. IMAX vertoning: NEE. Pettemerstraat 1, 1823CW Alkmaar. 3D zonder bril. 3D met bril. Zaal 10 1220., Sneak Preview 700., Telefonisch reserveren 100., Dolby Atmos 100., VIP stoel Voorwaarden 250., DeLuxe stoel Voorwaarden 400., betalen met contant geld: JA. betalen met PIN: JA. online tickets: JA. Komt u met de auto dan raden wij aan uw auto in de nabijgelegen parkeergarages De Vest of Karperton te parkeren.
gratis parkeren Reizigersbeoordelingen JT Bioscoop Hilversum TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. gratis parkeren JT Bioscoop Hilversum. Hilversum Wat te doen. JT Bioscoop Hilversum. Beoordeling van JT Bioscoop Hilversum. JT Bioscoop Hilversum. Langgewenst 20, 1211 BB Hilversum, Nederland. 31 35 624 6500.

Contacteer ons

Zoeken naar jt bioscoop hilversum parkeren